سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
< 1 2

90/3/23
11:45 ص

 

از رمزهای عبور پیش فرض استفاده نکنید

رمز عبور پیش فرض، رمزی است که از ابتدا وجود دارد. و باید سریعا عوض بشود چون بسیار آسیب پذیر است. علت این است که رمز ورود پیش فرض میتواند به راحتی در گوگل سرچ جستجو بشود. و حتی لیست صفحات، نوع و رمزهای عبور پیش ساخته در وبسایت های فروشندگانی که آنها را تولید می کنند وجود دارد.

گاهی مدیران فراموش می کنند که پسوردهای پیش ساخته را عوض کنند در نتیجه یک مزاحم می تواند به راحتی به سیستم دست پیدا کند.

از یادآور رمز عبور استفاده نکنید

گاهی ما میترسیم  رمز عبور که لازمه ورود به سیستم یا اکانتمان میباشد را  فراموش کنیم. پس باید یک یادآور برای زمانی که فراموشش می کنیم، بگذاریم که اسم آن " یادآور رمز عبور" (password reminder hint  ) میباشد. پس اگر یک سوال یادآور رمز عبور بگذاریم، می توانیم سریعا رمز عبوری که فراموشش کرده ایم را به خاطر بیاوریم.  

از طرفی هکرها آنقدر کارآزموده هستند که می توانند از روی  سوال یادآور، رمز عبور را حدس بزنند. اگر پاسخ سوال  موجود در لیست یادآور رمز عبور جزو پاسخ های قبل حدس باشد، در طول زمان می توانند به آن دست پیدا کنند.

رمز عبور را یادداشت نکنید

کاربران اغلب وقتی رمز عبوری می سازند، میترسند که فراموشش کنند. در نتیجه اسم های کاربری و رمزهای عبورشان را جاهای دیگری مثل دفترچه ی یادداشت، نت پد، مک، فلدرهای پسورد، کتاب یا گوشی تلفن همراهشان می نویسند. در این کار هم احتمال دستیابی دیگران به رمز عبور بسیار بالاست. چرا؟ زیرا اگر این نوشته یا وسیله گم بشود و به دست کس دیگری بیفتد، دیر یا زود آن فرد می تواند به تمامی اطلاعات کاربری شما دست پیدا کند.


از رمز عبور قوی استفاده کنید

معمولا کاربران از رمزهای عبور کوتاه استفاده می کنند. حتی اگر رمز عبور بتوانند کمتر از سه حرف باشد، آنها کوتاهترین حالت را انتخاب می کنند. خوشبختانه امروزه سرویس دهنده ها تنها رمزهای عبور بین 6 تا 254 حرف را قبول می کنند. هرچقدر که رمز عبور طولانی تر باشد، ایمن تر است. رمزهای عبور قوی، ترکیبی از اعداد و حروف و حتی کاراکترهای مختلف دیگر هستند.  بعضی ادمین ها امروزه از رمزهای ورودی استفاده می کنند که به اندازه کافی طولانی هستند و همچنین از روشهای  رمزگذاری مثل PGP    بهره می برند در نتیجه حدس زدن رمز ورود بسیار دشوار است.

 

رمز عبورتان را به طور مرتب عوض کنید

رمز عبورتان را  باید مرتبا عوض کنید.  هرچقدر در فواصل زمانی کمتری رمز را عوض کنید، بهتر است. زیرا احتمال هک کردن اکانت یا سیستمتان توسط بعضی برنامه های هک، کمتر میشود. فواصل زمانی تعویض رمز عبور به مدیر بستگی دارد. می تواند یک هفته باشد، یک ماه باشد، سه ماه باشد و ...   معمولا  ادمین ها رمزعبور قبلی را که عوض کرده اند، فراموش نمیکنند.

از یک پسورد در حساب های کاربری مختلف استفاده نکنید

کاربران معمولا برای جلوگیری از فراموش کردن رمز عبور، برای حساب های کاربری مختلفشان از نام کاربری و  یک رمز عبور استفاده می کنید. این کار بسیار خطرناک است. چرا که اگر یکی از این حساب های شما هک شود، هکر می تواند به همه ی حسابهای شما دست پیدا کند.

 

از برنامه های مدیریت رمز عبور استفاده کنید

به خاطر سپردن نام های کاربری و رمزهای عبور مختلف معمولا کار دشواری است. ولی نگران نباشید چرا که برنامه های مختلفی برای مدیریت رمزهای عبور وجود دارد. این برنامه ها در اینترنت وجود دارند که می توانید آنها را بخرید یا به طور مجانی تهیه کنید. پس صرفنظر از اینکه چند حساب کاربری دارید، با استفاده از روش های رمز گذاری، رمزهای عبور قوی بسازید و با استفاده از برنامه های مدیریت رمزهای عبور، به آسانی آنها را به خاطر بیاورید

 


  

90/3/12
12:0 ص

 

معاون توسعه مدیریت شبکه سازمان فناوری اطلاعات خبر داد: آغاز فاز اجرایی مهاجرت به نسل جدید آدرس های اینترنتی

بر اساس مطالعات انجام شده، تلاش های فنی و عملیاتی برای ایجاد شرایط لازم به منظور گذر از نسل قدیمی به نسل جدید آدرس های اینترنتی آغاز شده است.

مهندس علی اصغر انصاری ، معاون توسعه مدیریت شبکه سازمان فناوری اطلاعات در گفت وگو با واحد خبر روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: ظرفیت نسخه چهار آدرس های اینترنتی با عنوان IPV4 به تازگی در تمام دنیا به پایان رسیده و ایجاد آدرس های جدید تنها با مهاجرت به نسخه شش با عنوان IPV6 امکان پذیر خواهد بود.
وی افزود: گسترش سرویس ها و افزایش کاربران، گسترش شبکه ملی اطلاعات دولت الکترونیکی در دولت پنجم و کمبود منابع اینترنتی و افزایش امنیت و کیفیت سرویس ها در این بخش از جمله دلایل اهمیت انجام این مهاجرت است.
وی با اشاره به مراحل بررسی و پیاده سازی این مهاجرت، گفت: مطالعه روش های گذر، شناخت چالش ها، تعیین راهکارها، انجام آزمایش های علمی و پیاده سازی آزمایشی، مراحل تعریف شده برای عملیاتی شدن این مهاجرت است.
معاون توسعه مدیریت شبکه سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به اقدامات انجام شده در این حوزه، خاطر نشان کرد: سال گذشته و برای این منظور، گروه ضربت مهاجرت به نسل جدید متشکل از نمایندگان بیش از هفت دستگاه و اپراتور بزرگ مرتبط با این حوزه و بیش از چهار دانشگاه تشکیل شد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر، مطالعه، بررسی و ارایه مکانیزیم های گذار مطابق با استانداردهای جهان، بررسی وضعیت گذر کشورهای مختلف، هماهنگی با دستگاههای مختلف و تقسیم کار به سازمان های متفاوت از جمله اقدامات انجام شده در این بخش است.
علی اصغر انصاری تصریح کرد: همچنین طی این مدت، آزمایش های علمی و کاربردی در سطح آزمایشگاه و شبکه زنده تدوین شده در حال انجام است.
وی تاکیدکرد: در همین حال، تعاملات بین المللی برای اجرایی کردن مهاجرت به نسل جدید آدرس های اینترنتی درکشور اجرایی شده است.
وی افزود: برخی از دانشگاه که آمادگی خود را در این زمینه اعلام کرده اند، به عنوان پایوت آغاز روند مهاجرت به نسل جدید آدرس های عددی انتخاب و تلاش های اجرایی آغاز شده است.

  

90/3/1
12:19 ع

   

ترفند جلوگیری از ویروسی شدن فلش

 

  روش اول: 

بطور خلاصه در این روش می‌خواهیم مقدار فضای خالی موجود در فلش را با یک فایل ساختگی یا Dummy   پر کنیم تا هیچ فایلی نتواند درون فلش ذخیره و ایجاد شود. البته این روش زمانی کارآمد است که شما می‌خواهیداز اطلاعات داخل فلش مموری خود استفاده نمایید و نیازی به فضای خالی آن ندارید.

قبل از انجام این کار نیاز به دانستن میزان فضای خالی موجود در فلش داریم. برای این کار بر روی درایو فلش راست کلیک کنید و گزینه Properties
را برگزینید. در پنجره باز شده میزان دقیق فضای خالی را یاداشت کنید.

حال در قسمت run فرمان Cmd را تایپ کنید. در این قسمت ما می‌خواهیم توسط فرمان Fsutil یک فایل با حجم دلخواه ایجاد کنیم بدین منظور فرمان زیر را وارد کنید و کلید Enter
را فشار دهید.

fsutil file createnew F:IamDummy
1300594688

شما باید بجای عدد مذکور میزان فضای خالی در فلش مموری خود و به جای درایو F، درایوی را که معرف فلش مموری‌تان است وارد نمایید و منتظر شوید تا فایلی با نام Iamdummy
با حجم مورد نظر ساخته شود. انتخاب این نام دلخواه بوده و می‌توانید یک نام دیگر را برگزینید.

حال اگر دوباره میزان فضای خالی در فلش خود را مشاهده کنید خواهید دید که عدد صفر نمایش داده می‌شود این بدین معنی است که حتی 1 بیت هم فضای خالی در فلش شما موجود نیست !

حال درون فلش خود یک فایل txt
جدید ایجاد کنید و متنی را به اندازه 1 کاراکتر درون آن تایپ کنید و آن را ذخیره کنید خواهید دید که با پیغام کمبود فضا مواجه می‌شوید.

زمانی که خطر مواجه با ویروس‌ها برطرف شد، می‌توانید فایل ساخته شده Iamdummy
( یا هر نام دیگر) را از حافظه فلش پاک نمایید.

توجه: اگر در باز کردن درایو فلش مموری به مشکل برخوردید، روی درایو راست کلیک کرده گزینه Explore را انتخاب نمایید.

 

روش دوم:

برنامه ThumbScrew را دانلود کنید و در فلش ذخیره نمایید. اگر فلش خود را به سیستمی متصل کرده‌اید که احتمال آلودگی آن بالاست و شما نگران ویروسی شدن فلش خود هستید. برنامه را اجرا کرده و با راست کلیک روی آیکون آن، فلش خود را فقط قابل خوانش (Read Only) کنید

 


  

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ        
       

خرداد 90 - خبـــــرها
سفارش تبلیغ
صبا ویژن