سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
< 1 2

90/4/1
7:0 ص

 گوگل

 

دانلود آهنگ‌های مختلف به شکل رایگان از گوگل!

بسیاری از کاربران وقت زیادی را در موتورهای جستجو و وب سایت‌های مختلف صرف می‌کنند تا آهنگ‌های مورد علاقه خودشان را به شکل رایگان از طریق اینترنت دانلود کنند. با استفاده از این روش می‌توانید آهنگ‌های مورد علاقه خودتان را با فرمت‌های مختلف از موتور جستجوی گوگل و بدون دردسر دانلود کنید.

پس از ورود به گوگل دستور زیر را در فیلد جستجو وارد کنید: intitle:index. of? Format Artist  

اکنون می‌بایست پارامترهای جستجو را جایگزین کنید: در دستور فوق به جای " Artist   " می‌بایست نام خواننده مورد نظر را تنها به زبان انگلیسی وارد کنید.

به جای واژه " Format   " نیز بایستی فرمت مورد نظر آهنگ را تعیین کنید.

برای مثال در صورتی که به دنبال یک آهنگ از هنرمندی به نام shajarian   باشیم می‌بایست به جای Artist   عبارت shajarian   را وارد کرده و به دنبال آهنگ با فرمت MP  3 باشیم به جای Format عبارت MP3 را تایپ می‌کنیم.

intitle:index. of? Mp3 shajarian

حالا Enter میزنیم تا جستجو شروع شود! اکنون در صفحه جستجو می‌توانید نتایج را مشاهده کنید، با ورود به هر نتیجه لیست آهنگ‌های موجود را می‌بینید. کافیست روی نام آهنگ کلیک کنید و منتظر دانلود آهنگ بمانید.

  پرسیدن ساعت از گوگل

 شاید برای شما پیش آمده باشد که ساعت سیستم اشتباه باشد و بخواهید بدانید ساعت کامپیوتر را به صورت دقیق تنظیم کنید و یا اینکه یکی از بستگان شما در یکی ازکشورهای دیگر زندگی می‌کند و بخواهید بدانید که هم اکنون ساعت آنجا چند است؟ برای اطلاع از ساعت محلی خودتان عبارت what time is it را در فیلد جستجو وارد کرده و بر روی دکمه جست جو یا Search کلیک کنید. اگر می‌خواهید ساعت محلی کشور یا شهر دیگری را بدست آورید کافی است عبارت what time is it CITY را بنویسید. برای مثال: what time is it London

حتما توجه کنید از گوگل انگلیسی استفاده کنید.

ماشین حساب گوگل

با وارد کردن محاسبه‌ی مورد نظر خودتان در گوگل می‌توانید از گوگل به عنوان یک ماشین حساب استفاده کنید. برای این کار باید وارد گوگل شوید و در فیلد جست جوی مثلاً وارد کنید 579+541565 و دکمه‌ی جست جو یا Search رو بزنید و منتظر جواب باشید!

نحوه جستجو جدید در گوگل

 

شرکت گوگل در نظر دارد به زودی قابلیتهای ویژه تلفنهای هوشمند از قبیل جستجوی صوتی و تصویری را در موتور جستجوی خود فعال کند.کلید میکروفن ابزار شناسایی صوتی در روز کنفرانس خبری گوگل، در بخش سمت راست موتور جستجوی گوگل دیده می شد تا بازدیدکنندگان بتوانند این ابزار جدید را مورد آزمایش قرار دهند. در حال حاضر این ابزار تنها بر روی مرورگر گوگل کروم فعال خواهد شد اما مقامات اجرایی این شرکت اعلام کردند امیدوارند دیگر سازندگان نرم افزاری بتوانند با ارائه ابزارهای مرتبط از این فناوری جدید پشتیبانی کنند.مشابه آنچه در سیستم عامل اندروید و یا برنامه های گوگل در آی-فن دیده می شوند کاربران می توانند بر روی نشان میکروفن در موتور جستجوی گوگل کلیک کنند و سپس عبارت یا واژه مورد نظر خود را در میکروفن رایانه به صورت واضح بیان کنند. این فناوری تشخیص صدا به گونه ای طراحی شده تا بتواند لهجه ها و مفهوم واژه یا عبارت بیان شده را در راستای رونویسی از صوت به شکل متن به خوبی درک کند.جستجوی تصویری نیز طی چند روز آینده در موتور جستجو فعال خواهد شد. "جونا رایت" مدیر جستجوی گوگل می گوید هر عکس داستانی دارد و ما می خواهیم با استفاده از این ابزار به کاربران کمک کنیم تا این داستان را بیابند. در ابزار جستجوی تصویری از تعدادی از الگوریتمهای اختصاصی گوگل برای شناسایی تصاویر استفاده می شود اما شناسایی صورت یکی از این الگوریتمها نیست.
کاربرانی که از مرورگرهای جدیدتر استفاده می کنند می توانند عکس مورد نظر خود را از روی صفحه اصلی رایانه به داخل نوار جستجوی موتور جستجو کشیده و رها کنند تا موتور جستجو کار خود را آغاز کند. همچنین ویژگی گوگل در ارائه نتیجه سریع جستجو طی چند هفته آینده برای جستجوی تصویری نیز فعال خواهد شد.

 

 

 


  

90/4/1
6:0 ص

 

برای جستجو در وب دو راه وجود دارد:

1- دایرکتوری یا فهرست 2- موتورهای جستجو.

 در روش دایرکتوری اطلاعات بر حسب موضوع و زیر موضوع طبقه بندی شده اند.(مانند کتاب اول).

 شما با محدود کردن جستجوی خود بصورت سلسله مراتبی به اطلاعات دلخواه خود دست پیدا می کنید بدین ترتیب که :

از یک موضوع کلی شروع کرده و سپس آنرا خاص تر می کنید تا به موضوعی که می خواهیدبرسید.

بعنوان مثال فرض کنید شما می خواهید در مورد مبدلهای حرارتی اطلاعاتی پیدا کنید.

می دانید که مبدلهای حرارتی مربوط به مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی می شود.

پس ابتدا موضوع مهندسی را انتخاب کرده و در آن زیر شاخه مهندسی مکانیک یا مهندسی شیمی را انتخاب می کنید و در آن زیر شاخه به اطلاعات مورد نظر دست پیدا می کنید.


از آنجایی که مرتب نمودن این فهرستها و شاخه های آن توسط انسان انجام گرفته است،

در طول جستجوی خود، با مطالب بی ربط کمتری مواجه می شوید.

 البته یکی از ضعفهای مهم فهرستها اینست که اطلاعات آنها به روز و کاملاً جدید نمی باشند.

موتور جستجو سایت وبی است که برای جستجو روی اینترنت طراحی شده است،

تا به کاربران در جستجوی اطلاعات موردنظر در میان انبوه اطلاعات موجود در شبکه کمک کند.

موتورهای جستجو، از نظر توانایی در جمع آوری اطلاعات و مرتب سازی اتوماتیک آنها با فهرستها تفاوت دارند.

نتیجة جستجوی شما بر روی یک موضوع با استفاده از فهرستها در ارتباط با موضوع موردنظر شماست ولی در موتورهای جستجو جوابهای بی ربط زیادی وجود دارد.

 با این وجود نتیجة جستجو در فهرستها بسیار محدودتر از نتیجة جستجو در موتورهای جستجو است.

در موتور جستجو شما یک کلید واژه را وارد کرده و برنامه جستجو در بانک اطلاعاتی خود به جستجو پرداخته و سایتهای مرتبط با موضوع شما را نمایش خواهد داد.

 البته امروزه بیشتر موتورهای جستجو دارای اطلاعات طبقه بندی شده مانند دایرکتوریها می باشند و همچنین اکثر دایرکتوریها قابلیت جستجو مانند موتورهای جستجو را دارند.

 

مهارت  نکته هایی  در جستجو از طریق اینترنت :

1حتی المقدور سعی شود کلمات کلیدی از میان اصطلاحات منحصر به فرد و اسامی خاص انتخاب شود. 

2 حتی المقدور از آوردن کلمات عمومی که عناوین بسیاری را در زیر مجموعه خود شامل می شوند، جداً خودداری کنید.

3 همیشه اسم شخص یا نام شی یا هر چیز دیگری را که مد نظر دارید به طور کامل وارد کنید.

4 دقت کنید که اگر موتور جستجو میان حروف بزرگ و کوچک تفاوتی می گذارد، این مسأله را در طرح کلمات کلیدی خود مدنظر داشته باشید.

5 در نظر داشته باشید اگر نتیجه جستجو صفر بود به احتمال زیاد می تواند از یک اشتباه تایپی باشد. 

6 اگر املای صحیح و کامل کلمه ای را نمی دانید از کارکتر جانشین که اغلب * و یا ? است استفاده کنید. 

7 اگر یک کلمه کلیدی را برای طرح دقیق و تمام و کمال یک مورد جستجو کفایت نمی کند، از تکنیک های جستجوی عبارتی، استفاده از اپراتورهای جبر بولین (AND، OR، NOT) استفاده کنید. جستجوی عبارتی یکی از مهم ترین و قدرتمندترین امکانات جستجو در اغلب موتورهای جستجو می باشد و می توان یک عبارت یا جمله مشخص را به همان ترتیبی که کلمات وارد شده اند مورد جستجو قرار داد. برای این روش جستجو عبارت مورد نظر را داخل گیومه?? بگذارید. 

استفاده از عملگر AND :
به مفهوم ?و? برای محدود کردن دامنه جستجو از طریق ترکیب کلید واژه های مختلف به کار می رود و برای ترکیب کلیدهای جستجو زمانی که برای شما مهم است که دو یا چند کلمه کلیدی حتماً وجود داشته باشد و علامت آن در پایگاه های مختلف به صورت استفاده از عبارت AND، استفاده از + ، انتخاب عبارت ALL THE WORD از منو، انتخاب عبارت (MATCH ON ALL WORDS AND) به وسیله کلیک کردن روی دکمه های رادیویی است. 

استفاده از عملگر OR :
اپراتور OR به مفهوم ?یا? و برخلاف عملگر AND باعث گسترش دامنه جستجو و بازیابی اطلاعات بیش تر شده برای ترکیب کلید واژه های جستجو زمانی که انتظار دارید فقط یک، دو یا چند کلمه کلیدی حضور داشته باشند و علامت آن استفاده از عبارت OR، چگونگی اجرای ساده و معمولی آن، انتخاب عبارت ANY OF THE WORDS از منو، انتخاب عبارت (MATCH ON ANY WORDS OR) با کلیک بر روی دکمه های رادیویی می باشد. یکی از کاربردهای مهم این عملگر پوشش مفاهیم یا اصطلاحات مترادف، مرتبط یا با املاهای متفاوت است.
 

استفاده از عملگر NOT :
اپراتور NOT به مفهوم ?نه? و یا به جز که در این صورت همه جواب های بازگشتی که حاوی عبارت یا کلمه کلیدی هستند حذف خواهند گردید و برای اجرای آن فقط کافیست که NOT را قبل از عبارت یا کلمه کلیدی مورد نظرتان با یک فاصله بیاورید. 

 استفاده از کوتاه سازی کلید واژه ها:
این تکنیک به ما امکان می دهد که با وارد کردن بخشی از یک کلید واژه بتوانیم مشتقات مختلف آن را نیز در فرآیند جستجو بازیابی کنیم. اکثر موتورهای جستجو این تکنیک را با استفاده از علامت ستاره (*) ارائه می دهند. یکی از مشکلات استفاده از این تکنیک این است که باعث بازیابی اطلاعات غیرمرتبط و ناخواسته زیادی می شود.

استفاده از عملگر نزدیک یابی:
در بسیاری از موارد استفاده از عملگر AND باعث بازیابی اطلاعاتی می شود که برای ما مفید نیست. به این دلیل که این عملگر کلید واژه ها را در هر کجای متن که باشند بازیابی می کند. در این موارد استفاده از تکنیک نزدیک یابی می تواند از ریزش کاذب اطلاعات و یا بازیابی اطلاعات غیرمرتبط جلوگیری نماید. همه موتورهای جستجو قابلیت استفاده از این تکنیک را ندارند ولی به عنوان مثال در موتور جستجوی آلتاویستا می توان با استفاده از عملگر NEAR از این تکنیک استفاده نمود.

جستجوی ترکیبی با استفاده از پرانتز:
این تکنیک یکی از مهم ترین تکنیک های جستجو می باشد که به وسیله آن می توان تا حدود زیادی از بازیابی موارد غیرمرتبط در محیط وب جلوگیری کرد. در این روش می توان از همه عملگرهای جستجو که در بالا گفته شده یک جا استفاده کرد و آن ها را با هم دیگر ترکیب نمود.

جستجوی کلیدواژه در عنوان صفحات وب:
این تکنیک با این پیش فرض که عنوان یک صفحه وب تا حدود زیادی نمایان گر محتوای اطلاعات موجود در آن است به جستجوی واژه های کلیدی در عنوان سایت ها می پردازد. علامت آن در موتورهای جستجو متفاوت است ولی اغلب موتورهای جستجو از طریق فهرست انتخابی و یا گزینه های دیگر این امکان را فراهم می آورند.

جستجوی حوزه سایت ها:
با توجه به این که به صورت قراردادی هر کشوری حوزه خاصی در محیط وب دارد، قابلیت جستجوی حوزه سایت ها به ما این امکان را می دهد که فرایند جستجو را به حوزه خاصی نظیر سایت های وب ایران (IR) و یا سایت های وب سازمان های غیر انتفاعی (ORG) محدود کنیم.
دستورات استفاده از این تکنیک در موتورهای جستجو مختلف می باشد.

محدود کردن جستجو به زبان های مختلف باعث می شود نتایج جستجو به زبان های دیگر آورده نشود و انتخاب مطلب مورد نظر آسان تر است.

محدود کردن جستجو به تاریخ انتشار منابع در وب:
تاریخ انتشار یا به اصطلاح روزآمدی مطلب به خصوص در منابع علمی اصل مهمی است و این گونه محدودیت باعث می شود بنا به نیاز کاربر جدیدترین و یا قدیمی ترین منبع بازیابی بشود.

جستجوی رسانه های مختلف؛ موسیقی، عکس، ویدئو:
زمانی که فقط نوع خاصی از رسانه مورد نیاز است به عنوان مثال زمانی که به عکس یک شخصیت نیاز داریم، جستجو در میان عکس ها باعث می شود نتیجه جستجو شامل اطلاعات دیگری در مورد آن شخصیت نباشد.

جستجوی صفحات با فرمت های مختلف:
PDF، WORD، MP?، MPEG. زمانی که فرمت خاصی مورد نظر است می توان از این تکنیک استفاده کرد .
به عنوان مثال اگر مایل باشیم منبع بازیابی شده در فرمت PDF باشد، این تکنیک می تواند مفید باشد.

آگاهی از پیش فرض های جستجو در موتور جستجو:
با توجه به این که هر موتور جستجو برای ترکیب واژه ها یک پیش فرض دارد و اگر از هیچ گونه عملگری استفاده نشود، کلید واژه ها را به صورت پیش فرض با یکی از عملگرهای جبر بولی ترکیب می کند؛ آگاهی از این پیش فرض موتورهای جستجوی مختلف مهارت ما را در جستجو بالا می برد.

وب نامریی:
وب نامرئی به دو دلیل کمی و کیفی اهمیت دارد کمی از این نظر که موتورهای جستجو فقط قادر هستند حدود ?? درصد از اطلاعات موجود در اینترنت را بازیابی کنند و اندازه وب نامرئی تقریباً ??? برابر وب مرئی است و کیفی از این نظر که منابع اطلاعاتی موجود در وب عمیق معمولاً ارزشمند و مفید هستند و در بسیاری از موارد پاسخ گوی نیاز کاربران می باشند. آشنایی با ابزارهایی که برای شناسایی منابع وب نامرئی به وجود آمده اند و کاربران را به سایت های مناسب راهنمایی می کنند، باعث دسترسی به این بخش عظیم از اطلاعات مفید و ارزشمند می شود. مثل سایت INVISIBLEWEB که فهرستی از منابع نامرئی را و سایت COMPLETEPLASET که فهرستی از تقریباً ????? پایگاه اطلاعاتی وب نامرئی را ارائه می دهد.



 


  

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ        
       

خبـــــرها
سفارش تبلیغ
صبا ویژن